Видео за предстоящия концерт на Uriah Heep


Видео за предстоящия концерт на Uriah Heep

3867

Както знаете, концертът на неостаряващите рокаджии Uriah Heep предстои в столичната зала "Универсиада" от 19.00 ч. на 6 февруари. Вижте телевизионната реклама на лайва тук.
 Групата е създадена през далечната 1969 година и е сред легендите на рока заедно с Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Rolling Stones и Kiss.
Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, където могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и Пловдив – билетна каса пред общината.
Цената им е 45 лева, а в случай на останали места в деня на събитието и на място в залата входът ще е 50 лева. Политика за достъп на непълнолетни:Деца до 7-годишна възраст включително влизат без билет, но задължително с придружител. Всеки пълнолетен може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. 
Декларация за придружител може да изтеглите от този линк. Организаторите BGTSC препоръчват навременното закупуване на пропуски и спазването на реда в залата. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички