Гласът на България се завръща в ефира на bTV от 24 февруари


Гласът на България се завръща в ефира на bTV от 24 февруари

4156

"Гласът на България" стартира с нов сезон в ефира на bTV на 24 февруари, известиха от медията.  Музикалното риалити ще изненада зрителите с обновен регламент, нов треньор и ексклузивно дигитално съдържание в онлайн каналите на bTV Media Group. Всяка неделя в 20.00 часа феновете ще имат възможност да следят отблизо завладяващите гласове на талантите, вълнуващите лични истории и оспорваната битка между треньорите. Пътя на певците и треньорския състав към победата ще проследят и звездните водещи – хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’.  
В новия сезон на световния музикален формат конкуренцията ще бъде още по-оспорвана благодарение на свежото попълнение в звездния отбор. Както MySound.bg вече писа, то е в лицето на една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас Михаела Филева, която има опит и в оценяването на таланти. Тя се включва в битката за победата, която през последните два сезона грабва Иван Лечев. Новият регламент и допълнителните елементи във всеки един етап от надпреварата също засилват конкуренцията както сред треньорите, така и сред участниците в надпреварата им за 50 000 лева и титлата "глас на България". 
По време на кастингите на тъмно, в допълнение към добре познатия червен бутон, пред Камелия, Михаела, Графа и Иван Лечев ще бъдат разположени и допълнителни блок бутони, на които ще са изписани имената на другите треньори. С новите бутони всеки от тях ще има възможност един път да блокира колегите си и така да ги лиши от възможността да спечелят желан участник за отбора си. 
Битката за таланти ще бъде още по-ожесточена и във втория етап - вокалните двубои, когато четиримата треньори вече ще имат право само на една кражба на участник от друг отбор. Шоуто ще изненадва и с още нови етапи в състезанието, сред които т. нар. "нокаути" - те ще позволят на треньорите да изберат тримата най-добри участници, с които да влязат във финалната битка за голямата награда на концертите на живо. 
Чрез ексклузивно съдържание, създадено специално за дигиталните канали на шоуто, феновете на "Гласът на България" ще се срещнат с изключителни таланти и вълнуващи лични истории. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички