Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

John Steel преди Uriah Heep


John Steel преди Uriah Heep

3838

Българската група John Steel ще открие концерта на Uriah Heep в София. Както MySound.bg нееднократно писа, организираното от BGTS събитие ще се проведе в зала "Универсиада" от 19.00 ч. на 6 февруари
John Steel (Джон Стийл) е една от най-интересните родни банди. Кратката ѝ история започва от градчетата Харманли и Хасково още през 2007 година, когато Иван Сталев (китара) и Живодар Димитров (барабани) създават проект с името Ivan Stalev Guitar Show, а малко по-късно преименуват в John Steel. С времето съставът минава през много трансформации и се премества в Пловдив. Следват концерти, авторска музика, проекти с различни родни музиканти, награди за китаристи, вокалист, Гранд При, първо място и запис в Първо студио на БНР от "Поп Рок фест" - Несебър в няколко поредни години, първо място на рок фестивал, финал на "Евровизия" 2011, международни участия в Турция, Гърция, Румъния и Сърбия, месечен и годишен хит на музикалната класация "Черната овца" на радио Стара Загора 2013 и месечен хит за май 2014.
John Steel записва първия си албум "Freedom" с легендарния вокалист Blaze Bayley (екс-Iron Maiden, Wolfsbain) през 2015 година. Последвалото представяне на творбата и съвместните концерти предизвикват и официално изказване от страна на британската звезда, че занапред на Балканския полуостров ще работи само с българските музиканти. Песента "Nightmare" престоява 45 седмици във Топ 10 на радио Z-Rock у нас и поставя своеобразен рекорд, след като печели и 7 пъти класацията. От албума са продадени над 3 500 диска. "Freedom" може да бъде открит и във всеки голям музикален магазин по света. 
Третият проект албум на John Steel се очаква да излезе тази година, този път гостува David Reece (екс-Accept, екс-Bonfire). 
На 6 февруари нашите рокаджии ще допълнят празника на музиката, представяйки най-доброто от своето творчество. Вокалите този път ще са поверени на една от младите надежди на родната рок сцена у нас - Руси Тенев. За 22-те си години той вече е с награди от национални конкурси и участия в знакови събития, едно от които е и July Morning.
Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата на които могат да бъдат намерени, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул. "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
Политика за достъп на непълнолетни:Деца до 7-годишна възраст включително влизат без билет, но задължително с придружител. Всеки пълнолетен може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. 
Декларация за придружител може да изтеглите от този линк.  Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички