D2 очарова фенове и гости на официалната премиера на Марс


D2 очарова фенове и гости на официалната премиера на Марс

4095

Обичаната българска рок група D2 зареди гостите на премиерата на новото си парче "Марс" с много настроение, космически саунд и лайв с най-големите си хитове.

Както MySound.bg нееднократно писа, събитието се състоя в Sofia Live Club миналия уикенд. Концертът започна с подгряващи изпълнения на Ния Петрова, победителката в "Гласът на България" (вдясно на снимката), и продължи с ударен сет, включващ най-харесваните песни на групата: "Ти и аз", "Sex & Лъжи & Музика", "И пак вали", "Егоист", "Cherry Tree", "6", "Ледено момиче", "Нямаше кой да ми каже", "Аз и ти", "Тук и сега", "Две следи" и "Не мога да спра да те обичам".

Публиката чу и уникалното изпълнение, микс между хита на D2 "100 години" и любимата народна песен "Дельо Хайдутин" в изпълнение на Дидо, и гласовитата Лилия Семкова от "Фермата" под съпровод на родопски гайдар. Акцент в шоуто бе "Марс", горещата песен на рокаджиите и видеото към нея, които очароваха присъстващитe с невероятна музика, текст и стилната визуална атмосфера на клипа.

Сред гостите бяха много от известните професионални музиканти, между които "Златното перо" – текстописецът Александър Петров, Константин Марков и Дани Ганчев от Тангра, барабанистът на Гравити Ко Стефан Попов и актрисите Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев в компанията на съпруга си – режисьора Мартин Макариев.

Сред специалните гости бяха повече от участниците в риалити формата "Фермата", дошли да чуят на живо вокалиста на групата Деян КаменовДидо, който стана победител в шоуто. Сред присъстващите бе и екипът, работил по видеоклипа на "Марс", начело с режисьора Валери Милев.

Бандата се отправя на поредното си национално турне, което започва идния месец и ще мине през двайсет български града.

Клипът може да бъде видян на:

https://www.youtube.com/watch?v=pG7fPFEFRk0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3TK_w2XK4XrZAoUsYSH34xKy73OgIicEFXv94aZTqqNqzb4tymBVUg8tE

https://www.facebook.com/D2BAND

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички