Alarma Punk Jazz и Indioteque откриват сезона с Keira Is You


Alarma Punk Jazz и Indioteque откриват сезона с Keira Is You

3659

Mрачноватото дарк-ембиънт-инди-пост-рок трио Keira Is You от Хожов, Горна Силезия, започва турнето си из Южните Балкани, озаглавено Threesome Lines, с концерт в залата B-Side на столичния клуб Mixtape 5 от 21.00 ч. на 12 февруари (вторник).

Актуалният състав на групата включва:

***Якуб Радомски - китари, вокали, клавишни, автор на песните
***Ремик Билински - барабани
***Адам Карковски - баси, клавишни, още гласове

Триото пристига в София по покана на Alarma Punk Jazz и Indioteque с нови песни от предстоящия албум, но и с най-доброто от класическите вече дискове "Last Row Needs Heroes" (2013) и "Free Floating Anxiety" (2017). Двете независими платформи за иновативна музика - "Аларма" и Indioteque, не за първи път работят заедно. През годините съвместно са представяли за първи път на българска сцена музиканти и групи от категорията на Dirty Beaches (Канада/Тайван), Handsome Furs (Канада), No Age (САЩ), Jeniferever (Швеция) и други, а наскоро участваха заедно и в организирането на еднодневния фестивал A Night Of Curious Transmissions в БНР.

Keira Is You, наричани от критиката "краут-версия на Hanoi Rocks", издават за ливърпулската музикална къща Edils Recordings и за пост-рок/ембиънт/мат-рок лейбъла 1724 Records (Пекин, Китай). Работили са с легенди като Магнус Линдберг от Cult Of Luna (зад тонрежисьорския пулт) и с китариста Мартин Сандстрьом от шведската пост-рок/инди формация Jeniferever.

Билети само по 13 лв. - в системата EpayGo и на касите на EasyPay в цялата страна. На входа на клуба в деня на концерта пък ще са само по 15 лв.
https://epaygo.bg/5560825621

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/2369911973334416/

Повече тук:

https://www.youtube.com/watch?v=2M2E_QzR8xw
https://soundcloud.com/indioteque/keira-is-you-serotonin-ends-indioteque-premiere

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички