Горещ блус-рок от Black Stone Cherry за първи път в България


Горещ блус-рок от Black Stone Cherry за първи път в България

3913

Първият концерт на горещите американци Black Stone Cherry у нас ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 ч. на 10 юли.  Блус-рок четворката от Кентъки пристига по покана на BGTSC  да представи актуалния си албум "Family Tree" и най-доброто от дискографията си дотук. Нашумелите музиканти са последователи на Cream, Muddy Waters, Led Zeppelin и ZZ Top.
Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които могат да бъдат открити, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и в Пловдив – билетна каса пред общината.
До 15 февруари пропуските са на цена от 35 лева. След това и до деня на концерта ще струват 40 лева. В случай на останали, в деня на събитието и в клуба цената на входа ще е 45 лева. *Клубът не работи с резервации**Политика за достъп на непълнолетни -  Тук.***Гардероб - упътване за употреба - Тук.
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазване на реда в клуба.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички