Александра Зернер част от Vivaldi Metal Project в София


Александра Зернер част от Vivaldi Metal Project в София

3460

Както MySound.bg вече съобщи, сензационният Vivaldi Metal Project се завръща у нас на 22 март (петък).  Концертът е в столичния клуб Mixtape 5 и е част от серията 13 години радио "Тангра Мега Рок". Към изпълнението на Vivaldi Metal Project с три песни на акустична китара ще се включи Александра Зернер (на снимката).
Мултиинструменталистката има три солови солови албума, последният от които - "Opus 1880", излезе на 23 септември 2018. Става дума за изключително амбициозен проект – двоен концептуален диск с участието на много гост-музиканти.
Соловата кариера на Александра започва през 2014-та, като за този кратък период успява да получи признание от много имена в бранша, както и да стане артист на EMG Pickups, Kahler Tremolo Systems, Lizard Spit Care Products и на българската марка китари Univox.
След грандиозната премиера на своето електрическо шоу в пловдивския античен театър миналия септември - този път проектът на италианския пианист, продуцент и композитор Маестро Мистерия ще се представи и пред софийската публика - на един по-интимен концерт..
Билети с цена 40 лева ще откриете в системите на Eventim.bg и EpayGo.bg, както и на всяка каса на Easypay в страната, в самия ден ще бъдат по 45 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички