Агент 007 се завръща в зала България: Diamonds Are Forever


Агент 007 се завръща в зала България: Diamonds Are Forever

3782

Нова среща с музиката от филмите за Джеймс Бонд предстои в столичната зала "България" на 10 февруари.  Емблематичните песни от култовата сага за британския шпионин ще звучат под палката на маестро Найден Тодоров в изпълнение на Софийската филхармония, Милица Гладнишка, Рут Колева, Ягода Тренева (вляво на снимката), Криста, Боби Косатката и Живко Станев.
Към познатите вече "Skyfall", " Diamonds Are Forever" и "The World Is Not Enough" и "You Only Live Twice" е добавен съвсем нов аранжимент на култовата "Golden Eye", написана от Боно и Ди Едж и изпълнена от Тина Търнър през 1995 г. Няма да се размине и без оригиналната тема на Бонд, която присъства във всички филми за Агент 007. Тя е написана от Монти Норман и представена за първи път от оркестъра на Джон Бари. Бари от своя страна композира песни за няколко от следващите филми, сред които и "Goldfinger", която ще прозвучи в изпълнение на мултиталантливата Милица Гладнишка.
Фраковете са изгладени, момичетата на Бонд - гримирани и всички заедно ви очакват в зала "България".  Билети на касата на залата, в Eventim.bgePay.bg и tickets.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички