Отличниците на 359 Hip Hop Awards 2018:


Отличниците на 359 Hip Hop Awards 2018:

3874

Както MySound.bg съобщи, седмата церемония по раздаване на 359 Hip Hop Awards се проведе в зала EFE на столичния хотел "Маринела".

Церемонията събра над 900 гости и фенове на хип-хоп културата. С всяка изминала година събитието се радва на все по-голям интерес и нови партньори, като тази година за първи път галата бе напълно разпродадена, отчетоха организаторите. Бяха раздадени призове в цели 15 категории за изминалата година. Според други обаче наградите са протекли в почти "американски и псевдогангстерски стил".

Разбиващо откриване направиха Веси Бонева със Светлин Къслев и бенд, които вдигнаха публиката на крака още в самото начало. Други изпълнители, забавлявали присъстващите, бяха Dim4ou, Murda Boyz, Реми Тоин и Academy 360, 100 Kила, NDOE, Venzy, Боби Ваклинов, Angell, DJ George и ефектните мацки от BiterZzz Twerk нажежиха обстановката и подклаждаха страстите, докато публиката очакваше имената на фаворитите. Тази година те бяха с по-силно ъндърграунд присъствие, което доказва, че корените на хип-хопа никога няма да бъдат забравени.

100 Kила (на снимката) стана "Рапър на годината" за шести път. СкандаУ се прибраха с втора поредна статуетка за "Най-добра група", а Тото спечели категорично вота за "Песен на годината" солово за "Чужди усмивки". Българската трап музика определено даде заявка да се превърне в основна движеща сила в музикалния бизнес у нас. От сцената едни от най-любимите артисти на България отправиха и по няколко искрени думи към публиката и всички свои колеги. "За хубав печеливш клип не ви трябват мацки, не ви трябват коли, трябва ви една силна идея. Пожелавам на всички силни идеи през 2019-а година", каза NDOE. "Направени сме за по-големи неща. Време е да покажем, че това, което е в момента тук, е най-доброто от най-доброто и досега не е имало толкова добро, като това, което е в момента", не скри Тото.

"Прибирам това бебче за шести път вкъщи, хора!", триумфира 100 Кила. Абсолютен прецедент бе, че в категорията "Албум на годината" имаше двама категорични победители - NDOE ("Хиляди белези") и 100 Kила ("Това, че нямаш, не означава, че не можеш да бъдеш"), който се качи на сцената в компанията на най-лудите си фенове си и със светкавична реакция на DJ George изпя "Аз съм 6", вдигайки цялата зала на крака за финал. За най-добър видеоклип на годината (мейнстрийм) бе избран "Ще дойдеш ли с мен" на NDOE. Venzy и Гери-Никол бяха удостоени за "Най-добър R’N’B артист".


Облечени в Antony Langountin, Dim4ou и съпругата му Веси бяха водещи на събитието. Гостите бяха посрещнати в препълнената на макс EFE с шотове. Декорите на Цветомира Танчева допринесоха за прекрасната атмосфера. Много известни ВИП личности и артисти, дошли да подкрепят номинираните, бяха заложили на модерен стайлинг, отбелязват светските хроникьори. Атанас Колев се появи с Тото и Лъчо от СкандаУ, Дюк и Джоана подкрепиха 100 Kила, а инфлуенсърката и певица Биляна Лазарова бе с момчетата от Murda Boyz. Сред колоритите бяха топмоделката Моника Валериева, Христо Сираков и Любен Дилов-син, Димитър Динев-младши и Весела Бонева. Диджеите Cass, Big Bo и Marti G пък се откроиха като една от най-шумните компании. Мария Драгнева беше суперелегантна за своята първа номинация в категория ар-ен-би артист на годината.

Отличниците 2018:

Най-добър рапър – 100 Kила
Песен на годината – ТоТо Н с ("Чужди усмивки")
Най-добър албум – 100 Kила ("Това, че нямаш, не означава, че не можеш да бъдеш")
Най-добър албум - NDOE ("Хиляди белези")
Най-добра група – СкандаУ
Най-добър R’N’B артист - Venzy и Гери-Никол
Най-добър MC - Imera
Най-добър бийтмейкър (мейнстрийм) - IMP
Най-добър бийтмейкър (ъндърграунд) - Muhail
Най-добър видеоклип на годината (ъндърграунд) - Atila & Worst ("Магарешки блус")
Най-добър видеоклип на годината (мейнстрийм)- NDOE ("Ще дойдеш ли с мен")
Най-добър режисьор – Buddabbaz
Най-добра хип-хоп колаборация – V:rgo & Krisko ("Mamuli")
Най-добро хип-хоп турне/ фестивал на годината – Elenite Adventure
Дебют на годината – TRF
Най-добър трап артист/група – Murda Boyz
Артисти "От улицата" – Murda Boyz

Специалните награди:

За влияние и развитие на хип-хоп културата – DJ George с проекта Born 2 Hip Hop
За влияние и развитие на хип-хоп културата – клуб EXE
Най-бързо развиващ се лейбъл в подкрепа на хип-хоп културата – "Нова вълна"
Хитмейкър на годината – Светлин Къслев
Развитие на българската бийтмейкърска и продуцентска сцена - Николай Николов X
Развитие на международната бийтмейкърска и продуцентска сцена - Цветан Димитров (Brevis)
Любим DJ Selector (мъж)- DJ Fed
Любим DJ Selector (жена)- DJ Alexa
Моден идол (мъж) - 100 Kila
Моден идол (жена) - Гери-Никол

Галата ще бъде показана скоро по VivacomArena. Ексклузивните интервюта на репортерите на Code Fashion TV Елица и Златина с победителите и гостите ще бъдат излъчени първо във Vbox 7, а после и в официалните канали на медията.

Освен със статуетки, отличените си тръгнаха и с много награди от спонсорите на събитието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички