Вълшебни Gravity Co, Ерсин от Jeremy? и Les Animaux Sauvages


Вълшебни Gravity Co, Ерсин от Jeremy? и Les Animaux Sauvages

3431

Музикантите от Gravity Co. са готови за първия си концерт от началото на годината, който ще се състои в "Терминал 1" от 22.00 ч. на 13 февруари (сряда).  Ден преди да ни залее "истерията по 14 февруари", от столичния клуб ще се лее много качествена, дори феноменална българска музика, добре позната и много обичана. Ще я поднесе любимата група в оригинален състав, а това са: Явор Захариев (вокал), Ивайло Чалъков (китара), Петър Съмналиев (програминг, клавишни) и Стефан Попов (барабани).
Gravity Co. се събра ударно с два напълно разпродадени концерта през 2018-а, след четиригодишна пауза за радост на многобройните си стари и нови фенове. Новина е, че на 13 феруари за няколко от  парчета на квартета ще се присъедини специално и Ерсин от Jeremy?. Ще прозвучат "Empty World", "Ain't No Sunshine", "Mr. No One", "Paper Trail", "Wings", "Away", "Time, Keep It, Higher", "Anything Goes" и още.  Събитието ще бъде открито от екстравагантните Les Animaux Sauvages - eлектро/минимъл уейв/пост-пънк  проект, зад който стоят Насо Русков и Ивайло Стоядинов Чарли (познати от Babyface Clan) и Сибила Серафим (актриса, певица и пианистка, участвала в различни театрални, филмови и музикални приключения). През есента на 2018 тримата представиха оригинално видео към песента "Аристократ".
Очертава се силна и определено стилна музикална сряда вечер, истинско щастие за ценители и фенове на всички тези музиканти. Освен това, на сцената ще има и трима рожденици, а кои са те – ще разберете, ако сте там.           Вратите на "Терминал 1" ще бъдат отворени в 21.00 ч. Билети - в системата на Еventim.bg, както и в клуба (ако все още има). Цената им е 15 лв за билет. В деня на събитието ще са по 20 лв. Могат да бъдат закупени  още от щанда на Eventim на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център в НДК, "Български пощи", "Строежа", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарниците "Бард" и "На спирката".  Събитието във Фейсбук е ТУК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички