Get In The Ring: The Barbarones vs Anna Bo


Get In The Ring: The Barbarones vs Anna Bo

3993

Концерт на българската инди група The Barbarones и сет с музикална селекция от индитроника, електроклаш и но уейв на Анна Бо. ще премерят сили едновременно в столичния клуб Live & Loud от 21.00 ч. на 15 февруари.

Както някои знаят, популярното заведение разполага с две независими едно от друго озвучавания в двата срещуположни края. За това домакините организират своеобразен сблъсък между двете страни на клуба: концертно изпълнение на банда срещу диджей.

Откъм страната със сцената ще излязат музикантите The Barbarones. Те се "лутат" се лутат из софийските улици вече близо 10 години. Комбинация от инди, алтърнатив, ню уейв и фънк, на която може както да танцувате, така и да сте малко тъжни. Издали са почти незабележимо два албума https://thebarbaronesbg.bandcamp.com/music, а сега подготвят нов.

А зад диджейския пулт срещу тях ще застане Анна Бо. - музикант, композитор и селектор с предпочитания към готик, пост-пънк и нойз сцената. В битката във въпросната вечер тя ще отговори стилово с индитроника, електроклаш и но уейв.

Участниците в този своеобразен сблъсък ще се редуват със сетове, чието времетраене от 30-40 мин. всеки.

Вход 5 лв. само в клуба.
 
Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1022161317994518/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички