Spice Music Festival 90s Edition отпушва денс духа на Бургас


Spice Music Festival 90s Edition отпушва денс духа на Бургас

3966

Както MySound.bg. вече писа, фестивалът Spirit Оf Burgas ще бъде възроден, но с нови концепция и локация.

Spice Music Festival 90s Edition е двудневното събитие, чийто афиш събира деветдесетарски светила от цял свят: East 17, Rednex, 2 Unlimited, Sonique, Dr. Alban, Haddaway, Cappella, любимците на българската публика - немското дуо La Bouche, SNAP!, американската група C+C Music Factory, 2 Brothers On The 4th Floor и британският хип-хоп и евро денс артист от ямайски произход Йън Кембъл, по-известен с псевдонима си Ice MC (на снимката).

Освен 12-те формации, в програмата ще се включат и добре познати български изпълнители, които ще бъдат анонсирани допълнително. Предвидени са  зони за храна и напитки, места за забавления и всичко това на метри от морето - на градското пристанище, където ще бъдат разположени сцените. Това предвижда договорът между община Бургас и варненската фирма "Културно-масова дейност" ЕООД в лицето на управителя Николай Тодоров за организацията на най-новия музикален фестивал. "Не търсим аналог със Spirit Оf Burgas. Участвал съм в организацията му и го харесвам много. Той беше доказателство как може да се прави такъв фестивал в Бургас", обясни Тодоров на специална пресконференция. "Важното е, че тези 12 изпълнители, събрани в тези два дни, ще предложат шоу, което няма как да бъде сравнено с участие в клуб, дискотека или самостоятелен концерт. Това, което ние предлагаме, е една цялостна идея за забавление на брега в Бургас, нещо, което само по себе си ще даде възможност на хората да се забавляват", коментира той.

166 000 лева без ДДС ще осигури община Бургас за провеждането на събитието. Сумата, необходима за организацията му, е в пъти повече. Реалният бюджет ще е няколко пъти по тази сума, като предстои да се изчислява по пера, поясни управителят на варненската фирма. Предложението за провеждането на Spice Music Festival 90s Edition постъпило от нея, пояснява Весела Йорданова, директор на "Култура и връзки с обществеността" в община Бургас, цитирана от Gramofona.com. От дружеството сами са предложили на общинската администрация да организират новия фест, назовавайки конкретно имената на участниците.

Билети за събитието - в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн на www.EpayGO.bg.

Цените са една категория:

До 31 март – 55 лв. за двудневен билет
До 31 май - 66 лв. за двудневен билет
До 31 юни – 77 лв. за двудневен билет

След 1 август – 88 лв. за двудневен билет

Еднодневни пропуски ще се предлагат само на място.

Още - на:

www.spicemusicfest.bg 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички