Сълзи от радост и тъга във втори епизод на Гласът на България


Сълзи от радост и тъга във втори епизод на Гласът на България

3512

Нова порция уникални гласове и вълнуващи лични истории очакват феновете на "Гласът на България" във втори епизод на предаването ефира на bTV от 20.00 часа на 3 март, неделя.  След рекордно силния старт на новия сезон, който събра над 1 440 000 милиона зрители пред малкия екран на 24 февруари, второто издание на кастингите на тъмно обещава още по-вълнуващи срещи с таланти. 
Един от най-емоционалните треньори в "Гласът на България" Камелия ще се развълнува дълбоко, след като неочаквано провокиран спомен изплува от миналото. Кой и с какво разплаква Камелия и кой от треньорите ще се опита да я утеши пръв – ще стане ясно в новия епизод тази неделя. 
Втори опит на сцената на шоуто ще направи младо момиче, което се готви да впечатли треньорите и да види така мечтаните от всички обърнати столове. Участник ще влезе в кастингите на тъмно с надеждата да промени живота си и да получи нов шанс след тежка лична трагедия, сполетяла семейството му. Познат на зрителите актьор ще разсмее до сълзи треньорите, пред които ще разкрие не само гласовите си данни, но и прекрасното си чувство за хумор, благодарение на което изпълнението му ще бъде оценено като достойно за стендъп комеди жанра. Забавният талант ще се появи в бекстейджа на шоуто с известна актриса. 
Онлайн потребителите могат да проследят пътя на талантите към голямата сцена и техните лични истории благодарение на ексклузивното дигитално съдържание на сайта https://glasat.btv.bg/. Вижте как Михаела Филева и Иван Лечев се справят с първото седмично предизвикателство на новия V-Reporter и трети водещ на шоуто Елина Марковска тук.
В онлайн рубриката "Гласът зад кадър" Камелия разкрива кой е нейният celebrity crush.  Кой е той – вижте тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички