Милко Калайджиев като Алла Пугачова в Като две капки вода


Милко Калайджиев като Алла Пугачова в Като две капки вода

3824

Вторият лайв на "Като две капки вода" ще се превърне в нощта на групите с имитации на някои от най-известните банди в света в ефира на Nova от 20.00 ч. този понеделник.

Деси Добрева ще се присъедини към членовете на вечните ABBA, a Papi Hans ще работи активно по хореографията на една от най-обичаните момчешки групи – Backstreet Boys. Tita ще влезе в ново амплоа като оглави рок титаните от Rainbow – след първата победа с образа на Кристина Агилера, блондинката ще влезе в обувките на първи мъжки образ. Петя Буюклиева ще се включи в емблематичната формация Трамвай № 5, а кой от членовете ще бъде новото ѝ предизвикателство, зрителите ще разберат довечера.

"Вече разучаваме жестовете и особеностите на Алла Пугачова заедно с Етиен и Жоро Низамов. Сигурен съм, че ще се забавлявам много в образа на певицата и ще се получи истинско шоу!", споделя Милко Калайджиев, който обра овациите с появата си като Тото Кутуньо. "Много хора мислят, че съм бил притеснен – истината е, че се чувствах чудесно, но образът е сериозен и обран, нямаше как да се развихря", допълва поп-фолк певецът, който признава, че маха мустаците броени часове преди началото на шоуто, а новата му визия е най-любопитна за неговите синове.
 
Изненада ще съпроводи появата на Мария Илиева, която ще представи една от най-колоритните певици и участник в шести сезон на шоуто – Софи Маринова. Стефан Илчев ще се превърне в поп иконата Мадона, а Дичо ще се преобрази в R Kelly с баладата "I Вelieve I Сan Fly".

Фейсбук страница на предаването, официален Instagram на предаването и сайт за актуални новини. Повече видеоматериали - в канала на "Като две капки вода" във Vbox, а целите епизоди - в Nova Play.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички