Accept с още една дата за концерт в Пловдив


Accept с още една дата за концерт в Пловдив

3208

Поради големия интерес към събитието в Пловдив на 18 май, метъл пионерите Accept ще изнесат още един концерт отново в Античния театър на следващия ден, известиха организаторите BGTSC. Както MySound.bg вече писа, гостите ще свирят със Симфоничния оркестър на Пловдив и ще "запечатат" за историята едно много специално музикално събитие. И на двете шоута вратите ще бъдат отворени в 19.00 часа, а началото е в 20.00 часа.
Бандата и симфоничните музиканти ще представят около 20 хитови парчета от творчеството на Accept в симфоничен аранжимент, както и подбрани класически симфонии, изпълнени в рок аранжимент.
Сред класиките, които ще прозвучат, са "Лебедово езеро" и 40-та симфония на Моцарт, както и неостаряващите метъл химни "Metal Heart", "Princess Of The Down", "Balls To The Wall", "Fast As A Shark" и много други.  Билетите и за двете дати са в продажба онлайн и в мрежата на "Ивентим", както и в бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички