Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Мария Илиева е Жена на десетилетието


Мария Илиева е Жена на десетилетието

3603

След фурора, който предизвика преди броени дни със забележителната си имитация на Софи Маринова в "Като две капки вода", Мария Илиева бе удостоена с поредното престижно отличие.

На стилна церемония Woman.bg, част от медийната група на Sportal, раздаде първите награди "Жена на десетилетието". В категория "Музика" хилядите гласували определиха за фаворит именно популярната поп певица.

"Тя е успешна, талантлива, борец. Тя е жена, която заслужава уважение и признание. Тя е "Жена на десетилетието". Така Woman.bg определя наградите си, чиято първа церемония даде заявка да се превърне в едно от най-значимите събития в българския шоубизнес. Папи Ханс, който се откроява сред участващите в "Като две капки вода", се качи на сцената на грандиозното събитие, за да връчи наградата в една от категориите. В уводните си думи той се пошегува, че е свикнал да дава награди на Мария Илиева – именно той ѝ връчи приза "Жена на годината" в категория "Музика" в края на миналата година.

"През последното десетилетие се случиха някои от най-важните събития в моя живот – и в личен, и в професионален план - сподели Мария - Двигателна сила за това беше вашата обич и подкрепа, които ми позволиха да изразявам себе си чрез музика. Благодаря ви за отношението! Днес съм щастлива да определя себе си като отдадена майка и успяла жена".

По-рано същия ден певицата гостува в предаването "Здравей, България", където телевизионна премиера направи синът ѝ Александър. Неочаквано и без следа от притеснение малчуганът застана смело пред камерите и с танцова стъпка любопитно разгледа студиото, за очарование на водещите и зрителите пред екраните.

Илиева сподели, че следващата ѝ задача в "Като две капки вода" – имитация на Keala Settle, "жената с брада" от филма "Най-великият шоумен", отново е изключително трудна за изпяване, но я вдъхновява с посланието, което носи – приемането на различните хора в обществото. В това иска да възпита и сина си.

Снимка: HiLife

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички