Мария Илиева е Жена на десетилетието


Мария Илиева е Жена на десетилетието

3588

След фурора, който предизвика преди броени дни със забележителната си имитация на Софи Маринова в "Като две капки вода", Мария Илиева бе удостоена с поредното престижно отличие.

На стилна церемония Woman.bg, част от медийната група на Sportal, раздаде първите награди "Жена на десетилетието". В категория "Музика" хилядите гласували определиха за фаворит именно популярната поп певица.

"Тя е успешна, талантлива, борец. Тя е жена, която заслужава уважение и признание. Тя е "Жена на десетилетието". Така Woman.bg определя наградите си, чиято първа церемония даде заявка да се превърне в едно от най-значимите събития в българския шоубизнес. Папи Ханс, който се откроява сред участващите в "Като две капки вода", се качи на сцената на грандиозното събитие, за да връчи наградата в една от категориите. В уводните си думи той се пошегува, че е свикнал да дава награди на Мария Илиева – именно той ѝ връчи приза "Жена на годината" в категория "Музика" в края на миналата година.

"През последното десетилетие се случиха някои от най-важните събития в моя живот – и в личен, и в професионален план - сподели Мария - Двигателна сила за това беше вашата обич и подкрепа, които ми позволиха да изразявам себе си чрез музика. Благодаря ви за отношението! Днес съм щастлива да определя себе си като отдадена майка и успяла жена".

По-рано същия ден певицата гостува в предаването "Здравей, България", където телевизионна премиера направи синът ѝ Александър. Неочаквано и без следа от притеснение малчуганът застана смело пред камерите и с танцова стъпка любопитно разгледа студиото, за очарование на водещите и зрителите пред екраните.

Илиева сподели, че следващата ѝ задача в "Като две капки вода" – имитация на Keala Settle, "жената с брада" от филма "Най-великият шоумен", отново е изключително трудна за изпяване, но я вдъхновява с посланието, което носи – приемането на различните хора в обществото. В това иска да възпита и сина си.

Снимка: HiLife

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички