Godsmack записват в София?


Godsmack записват в София?

3356

Както MySound.bg нееднократно информира, американската група Godsmack ще изнесе първия си концерт в София в зала "Арена Армеец" от 19.30 ч. на 20 март.

Организаторите от Bulgarian Live Music вече работят по изискванията на музикантите. "Европейското им турне ще бъде различно от това, което феновете видяха в Америка. Екипът има специфични изисквания, свързани със сцената и осветлението, които са част от създаването на концерт от такъв ранг. Какво точно ще се случва, ще видят всички, които дойдат на 30-и март", споделя Алекси Калев от BLM.

Сред желанията на гостите са специална стая за масаж, както и отделна стая за срещите с феновете, закупили VIP пакет от сайта на групата. Godsmack и екипът ѝ ще наблегнат на здравословната храна - фрешове, салати, супи и плодове са сред основните изисквания. Специално за Съли Ерна организаторите ще предоставят отбрано червено вино, което вокалистът обича да добавя към вечерята.

Най-значимото изискване за групата е да разполага със стая, оборудвана с музикални инструменти. По време на своя престой в столицата рокаджиите ще репетират и ще имат възможност да записват демота в задължителните творчески часове, които си отделят на всяка дестинация от турнето. "Най-добрите парчета се раждат на път, затова винаги групата има стая за репетиции, често момчетата записват и идеи за нова музика", споделят от екипа на бандата.

Билети - в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, The Mall, книжарници "Ориндж", "Офис 1", Билетен център на НДК, "Технополис" и "Български пощи".

Цените на терен са 70 лева, а седящите - от 80 и 90 лева.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички