Hospitality Night с H.M.S.U. в столичния клуб City Stage


Hospitality Night с H.M.S.U. в столичния клуб City Stage

3013

През април, свежия месец на официалната пролет, най-голямата организация за дръм-ен-бейс музика у нас – H.M.S.U. (Hard Music Аnd Sounds United), ще представи тематична вечер от нежен и мелодичен дръм-ен-бейс под етикета Hospitality Night. Партито предстои в столичния клуб City Stage от 22.00 ч. на 6 април, събота. Родните меломани без съмнение помнят Hospitality вечерите, които организацията има в таймлайна си със събития: London Elektricity, S.P.Y, Sigma, Dynamite MC & Lowqui MC за 13-тия рожден ден на H.M.S.U. през 2012 г., Logistics, Metrik, Keeno & MC Carasel за Drum Аnd Jazz 2015 и Nu:Tone, Maduk, Krakota & MC FAVA през 2017 г.
За тазгодишното издание на лейбъла любимците S.P.Y и MC FAVA се завръщат на столичната територия, а към тях се присъединява дългоочакваният у нас Makoto и новооткритото попадение в каталога на Hospital Records WhineyБразилската фурия Карлос Лима - S.P.Y, се мести от Сао Пауло в Лондон през 2006 г. и за светкавично успява да запише името си на британската дръм-ен-бейс карта с дебютния си рилийз за Metalheadz. Следват колаборации с някои от ветераните в жанра - Chase & Status, LTJ Bukem, Marcus Intalex, Total Science, Kasra, и DJ Marky. От 2012 г. S.P.Y е ексклузивен артист на Hospital Records. Очакваме с нетърпение да надникнем и в "Dubplate Style" LP, последното му издание, което презентира историята на дръм-ен-бейса на миналото, настоящето и бъдещето.
Макото Шимизу, познат с едноименния си псевдоним Makoto, е доказателство за международната всеобхватност на басс музиката. Роденият в Токио агент има свое собствено звучене, в което се усеща влиянието на джаза и соула. Записвал за едни от най-силните лейбъли в бранша, сред които са Bingo Beats на DJ Zinc, Creative Source на DJ Fabio и Liquid V на Bryan Gee. Малцина са онези, които не са чували емблематичното парче "Golden Girl" на Makoto с MC Conrad, издадено за Good Looking Records на LTJ Bukem. От 2017 насам японецът е ексклузивна част от семейството на Hospital Records, а това ще бъде неговото първо изпълнение в България.
Whiney е едно от последните попадения в каталога на Hospital. Едва 25-годишен, Уил Хайн успя да омае всички със своя дебютен албум "Talisman". Парчетата му изкушават с танцувални линии, абсолютно хитови и меланхолични вибрации, а изданието носи не една, а цели три номинации в наградите на Drum & Bass Arena през 2017 г. Това ще бъде и негов дебют на родната клубна сцена. Над 10 години опит като композитор на песни, китарист и дори вокалист в ска-пънк банда. Над 10 години опит като емси с изяви заедно с Nymfo, Seba, B-Complex и Klute. Това е част от биографията на MC FAVA, който идва за втори път у нас да заеме позицията зад микрофона. Неговото изпълнение през 2017-а беше абсолютен хит, а несъмнено и този път лириката му ще остави спомени.
Билети по 25 лева - до 5 април, в деня на събитието и на място пропускът ще струва 30 лв.  Каси в столичните магазини: 4:20, BreakPoint Shop, 0511 Clothing и онлайн в разпространителската мрежа на Eventim.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички