На металиада с Evergrey и Bloodred Hourglass


На металиада с Evergrey и Bloodred Hourglass

3199

BGTSC представя: концерт на Evergrey в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 ч. на 14 април. Създадена в Гьотеборг през 1995 година, шведската група вече четвърт век е сред любимите на фенове на прогресив и пауър метъла. Противно на очакванията, произхождащите от люлката на мелодичния шведски дет метъл –музикантите представят мрачен, атмосферичен прогресив метъл. В пренаситената с клонинги сцена, Evergrey се отличава с уникалното си звучене, дължащо се в голяма степен на специфичния глас и композиторски талант на Том Енглунд (вокал и китара), съосновал формацията заедно с китариста Дан Бронел. Квинтетът (на снимката) пристига  на въоръжение не само с най-важното от кариерата си дотук, но и със своя актуален албум "The Atlantic", чиято премиера се състоя през януари. Дискът е последна част от трилогията и продължение на концептуалните проекти "Hymns For The Broken" (2014) и "The Storm Within" (2016). Гости на събитието ще са финландската мелодична дет метъл банда Bloodred Hourglass (BRHG), румънско-шведският състав Crossing Eternity и италианците Genus Orden Dei, или накратко GOD.   Членовете на Crossing Eternity са делили сцена с Uriah Heep, Scorpions, Larry Coryell, Blood, Sweat Аnd Tears и др. Новият им албум "The Rising World" смесва елементи от модерен метъл с леки препратки към рок музиката от 70-те.
 В GOD са рокаджии, завършили най-добрите музикални академии в Италия. Четиримата обикалят страната си, а и цяла Европа, откривайки концерти  за групи като Hell, Dark Tranquillity и Suffocation от 2017-а досега.
Билети по 40 лв. - в мрежата на "Ивентим", а някои от местата,  на които могат да бъдат намерени, бензиностанции OMV , Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и  Пловдив – билетна каса пред общината.
В случай на останали пропуски, в деня на събитието и на място цената на входа ще е 50 лева. *Клубът не работи с резервации**Политика за достъп на непълнолетни тук***Гардероб - пътване за употреба тук
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички