Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Още три страхотни събития в програмата на клуб Music Jam


Още три страхотни събития в програмата на клуб Music Jam

3732

Верен на философията си да предлага максимално разнообразна музика от всички стилове и жанрове, клуб Music Jam не прави изключение и във втората седмица след своето отваряне.
4 април, четвъртък - Planet Оf Zeus (Гърция) Метъл бандата Planet Оf Zeus е сформирана през 2000 година. С четири албума и цели пет европейски турнета, плюс купища позитивни ревюта от метъл пресата и титани като Брус Дикинсън например, квартетът се е доказал далеч извън Балканите и многократно забива на някои от големите рок и метъл фестивали в Европа. Като подгряваща банда, гърците са споделяли една сцена с титани като Black Sabbath, Iron Maiden, Machine Head, Paradise Lost, Monster Magnet, Ozzy Osbourne и много други. За гостуването си те обещават още една огромна порция точно от това, което българските им фенове очакват - тежки рифове, отприщена до предела енергия и искрено свирене от сърце и душа, поясняват организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".
5 април, петък - Grandmaster Flash (САЩ) За цялата многомилионна хип-хоп общност по света Grandmaster Flash е икона. Кръстник и жива легенда. Влиянието му обаче далеч надхвърля рапа и това личи дори само във факта, че той и групата The Furious Five бяха първите хип-хоп артисти, приети в Rock & Roll Hall Оf Fame (през 2007 г.). Grandmaster Flash e влязъл в историята с много иновации. Считан е  за баща на някои от фундаменталните диджейски техники като cutting, scratching и mixing.  В новия милениум Флаш не намалява темпото нито за миг. През 2008 излизат мемоарите му - "The Adventures Оf Grandmaster Flash: My Life, My Beats", той води седмично шоу по Sirius Satellite Radio и продължава да печели признание и награди.  Днес Флаш продължава да е много активен - както в студиото, така и с клубни изяви, и участия в големи фестивали на открито.  Аудио-визуалното шоу, с което идва в София, e с епичното заглавие Hip Hop. People, Places & Things. The Visual Experience и прави цяло пътуване през стилове, жанрове, имена и влияния, които са изградили сложния бленд на неговия индивидуален звук.    
6 април, събота - Matisse & Sadko (РусияMatisse & Sadko са международно признати музикални продуценти и диджеи, като зад артистичните псевдоними стоят двамата братя Александър и Юри. През цялата си кариера досега смело експериментират в модерната денс музика и вече са създали многобройни хитове, впечатлили силно феновете на жанра в целия свят. Сътрудничили са си с артисти като Стив Анджело (SLVR), Тиесто ("Dawnbreaker"), Мартин Гарикс (Break Through The Silence, Dragon, Together, Forever). Определен акцент в кариерата на дуото е тяхното сътрудничество през 2018 г. с легендата Тиесто, но суперлативи за тях не пестят и авторитети като Дейвид Гета и Дон Диабло. Няма съмнение, че бъдещето изглежда светло за братята и цифрите говорят сами за себе си: 150+ милиона пускания в Spotify и 2,5-3 милиона слушатели месечно в Spotify.  Билетите за събитията от втората седмица на Music Jam са в продажба чрез мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg, а и в офиса на Sofia Music Enterprises и касата в клуба.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички