Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Папи Ханс става Дейвид Ковърдейл в Като две капки вода

18.03.2019   MySound.bg
Папи Ханс като Дара
"С образа на Дара (Dara) бях на ръба на възможностите си да приличам и да пея като жена. Най-голямото предизвикателство в това парче е да дишаш докато пееш, което е почти невъзможно. За Миро притеснението беше голямо, защото беше първият ми образ в шоуто", разказа Константин Трендафилов в "Събуди се". С чувство за хумор певецът добави, че е използвал едни и същи обувки в преобразяването на Дара и Миро, но ролята на бившата му половинка в "Като две капки вода" е изисквала изключителна динамика на сцената.

"За новия ми образ мога да кажа, че е емблематичен, без такива "чупки" на сцената. Когато зрителите ме видят, вероятно ще си кажат: "край, този път го убиха", заяви Папи Ханс (Papi Hans), когото зрителите ще видят като Дейвид Ковърдейл - вокалиста на Whitesnake по NOVA от 20.00 ч. тази вечер. За новата си песен писателят и артист сподели, че е посветена на любов от разстояние, която го е вдъхновила за създаването на "Твой".
 
Мария Илиева ще потърси своя герой с песента "Hero" и образа на Марая Кери, а Петя Буюклиева ще донесе кубинско слънце с "Havana" и Camilla Cabello. Стефан Илчев ще се появи с първи мъжки образ с емблематичния тандем на Modern Talking. Дичо ще трябва да преодолее всички разлики в музикалния стил с образа на Сашо Роман, а Милко Калайджиев ще върне публиката в златните години на диското с Boney M. Tита (Tita) ще се докосне до цяла епоха от българската музикална сцена като Паша Христова, а Деси Добрева ще покаже движенията от запомнящия се стил на Джанет Джексън.

Предаването във Фейсбук е тук.


1389
100%
 

Юни ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930