Метъл круиз Close-Up Båten 24 – дет метъл по вода


Метъл круиз Close-Up Båten 24 – дет метъл по вода

3414

Осем банди, които се изявяват в екстремния жанр, ще вземат участие в 24-то издание на традиционния круиз Close-Up Båten 24 на шведското специализирано списание за рок и метъл "Close-Up".

Както обикновено, и тази година, екипът на изданието организира два отделни круиза. Единият е с пънк тематика. Другият - с метъл, който ще се състои на 28 и 29 март. Началната точка, от която тръгва мощният луксозен лайнер "Silja Galaxy" на превозвача Tallink Silja и този път е Стокхолм, Швеция, а крайната - Турку, Финландия, и обратно.

Групите, които ще ударят на борда, са Bloodbath, Dark Tranquillity, Scar Symmetry, Unanimated, Vomitory, Lik, Demonical и Crawl, които в последния момент замениха по-рано обявените Dreadful Fate, отказали "поради заболяване".

Тази година няма да има афтърфест, който обикновено се провежда същата вечер след като лодка се върне на пристанището в Стокхолм и е с вход свободен за притежателите на билети за круиза. Така или иначе метъл столицата Стокхолм предлага редица концерти преди и след круиза в местни клубове. Ето например безплатното шоу – 50-годишен юбилей на Joppe Crambert от Sadauk в клуб "Copperfields" на 29 март, където могат да се видят Isole заедно със Starblind и съвместно шоу на Joppe и музикантите от двете банди във формация Joppe & Friends. Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/2235127856768736 или пък зловещият блек концерт на следващия ден на същото място с Mist Of Misery, Vanhelga и Gravstenad.

Билети за круиза на цена около 60 евро за легло в каюта за четирима все още има на следния адрес: http://bit.ly/2qcWDJI

Close-Up Båten 24 във Фейсбук: http://bit.ly/2qfxgXJ

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички