Бонд с още два концерта в България


Бонд с още два концерта в България

3221

Поради големия интерес, мултиплатинените музикантки от Бонд (Bond) ще изнесат още два концерта у нас, обявиха организаторите на събитието ZAPP Entertainment.  Двата нови града, които ще имат удоволствието да ги чуят на живо, са Бургас - на 11 юли в Летен театър - Бургас и Варна на 12 юли. Билетите за двате града могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим" - България от 22 март. Преди това обаче феноменалният квартет ще представи две чисто нови композиции по време на грандиозния си концерт в София. Както MySound.bg вече огласи, той ще се състои в зала 1 на НДК на 26 март. Парчетата ще бъдат изсвирени за пръв път не само пред родната публика, а и в световен мащаб, което прeвръща предстоящия музикален спектакъл на световните кросоувър звезди в България наистина уникален по рода си. Най-успешният дамски струнен квартет в света ще открие бляскавото шоу със "Zadok" - първата от двете нови пиеса, написана от самите Бонд в съавторство с известния английски продуцент Кевин Малпас.
В сетлиста, съдържащ повече от 20 парчета, представящи най-доброто от световнопризнатото им творчество, попада и "Panthera" - втората мелодия на Бонд, която ще има своята световна премиера именно в зала 1 на НДК. Четирите мултиталантливи дами вече нямат търпение да посетят столицата, издадоха организаторите на събитието от ZAPP Entertainment. Те са планирали разходка из София с цел разглеждане на местната архитектура и изследване на контрастите на различните епохи, оставили своя отпечатък в града. Интересуват се от емблематични монументи и с любопитство биха разгледали Паметника на Съветската армия, "Александър Невски", Руската църква, сградите от царско време и други забележителности. 
Колкото до програмата и менюто, красавиците ще заложат предимно на цитрусови плодове, ароматни чайове, джинджифил, хумус и други здравословни изкушения, които предпочитат да консумират. След София, гостите ще се отправят към Пловдив за изява следващия ден - 27 март, в комплекс СИ’ЛА - събитие, което се очаква от жителите на тазгодишната Европейска столица на културата с огромно нетърпение.
Билети за събитията в София и Пловдив могат да бъдат открити в мрежата на "Ивентим" – България в цялата страна и онлайн, в Билетна каса НДК и онлайн на tickets.ndk.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички