Лятото на Обичайните заподозрени


Лятото на Обичайните заподозрени

3328

"Лятото на Обичайните заподозрени", документалният филм за българската супергрупа Обичайните заподозрени по сценарий и режисура на Камелия Петрова, ще бъде показан в столичния Дом на киното от 20.30 ч. този четвъртък, 28 март.

Специалната премиерна прожекция е в афиша на 23-ия Международен "София Филм Фест". Музиката към 90-минутната цветна лента е на самата банда. С участието на: Стефан Вълдобрев, който е и продуцент, Иван Лечев, Мирослав Иванов (най-вляво на снимката), Веселин Веселинов-Еко, Стоян Янкулов, Никола Стоянов и The Gentleman.

С тях - зад сцената, в буса, на брега на морето. Едно пътуване, запечатало моменти от най-незабравимите концерти на голямото лятно турне на групата през 2018 година.

Барът е до морето и морето е до бара…  - това е мотото, под което премина обиколката за обичаната българска формация. Фразата е взета от летния хит на групата "По-полека" и именно на такива знакови морски дестинации се състояха повечето ѝ концерти - на пясъка, до бара и вълните.

Дори и местата за градските концерти, като откриващия сет в София и закриващия в Пловдив, бяха избрани така, че да придават същата ваканционна морска атмосфера, с която, междувпрочем, е зареден и целият последен албум на Обичайните заподозрени "10 ½".
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички