Мария Илиева представя новия си албум с национално турне


Мария Илиева представя новия си албум с национално турне

4193

Мария Илиева - БГ Изпълнителка 2019 според БГ Радио, предприема национално турне в подкрепа на последния си албум "Всичко – най-доброто от Мария Илиева".  Обиколката ще мине през пловдивския античен театър (9 юли), летните театри на Бургас и Варна (съответно) на 14 и 16 юли и с кулминация в зала 1 на НДК в София на 22 октомври. Публиката ще има възможност да се наслади на най-големите хитове на певицата, представени по нов и мащабен начин.
На сцената до вокалистката ще са нейните музиканти Георги Янев (музикален директор и китарист), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (аранжименти и клавишни), Васил Вутев (барабани), Младен Димитров (перкусии, програминг и синтезатор) и Евден Димитров (бас).
"Отдавна не съм правила толкова мащабни проекти - споделя Мария - Това ми даде време да обмисля спокойно цялостния спектакъл, както и всеки един детайл в него. Предстои нещо грандиозно и запомнящо се!" Саня Армутлиева, издател и разпространител на албума, го определи като "бижу на българския музикален пазар".

Билети за концертите се продават в търговската мрежа и онлайн от Eventim.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички