На концерта на Dropkick Murphys - места за трудно подвижни хора


На концерта на Dropkick Murphys - места за трудно подвижни хора

3209

Специални места за хора със затруднено придвижване са предвидени в столичния Зимен дворец на спорта, където ирландската банда от Бостън Dropkick Murphys ще изнесе първия си концерт в България. Както MySound.bg нееднократно писа, купонджиите свирят по покана на "Тангра Мега Рок" на 5 юни. Всички притежатели на билети, които се придвижват с колички (и техните придружители) ще влизат през служебния вход, като местата им са с лесен достъп - в партерната алея - вдясно от сцената. Този сектор се намира близо и до специалната тоалетна за хора със затруднено придвижване.  С девет студийни албума, Dropkick Murphys се наложи като най-силната американска келтик пънк формация, като последният - "11 Short Stories Оf Pain & Glory" (2017) се оказа и най-успешният в цялата над 20-годишна история на секстета.
Още през 2006, сингълът "I'm Shipping Up Тo Boston" беше избран от Мартин Скорсезе за основно музикално парче в спечелилия "Оскар" филм "От другата страна" ("The Departed") с Леонардо ди Каприо, Мат Деймън, Джак Никълсън и Марк Уолбърг и това изстреля Dropkick Murphys в небесата, като направи групата още по-популярна. 
И все пак, тя предпочита срещите с феновете си на живо. Коцертите на ой пънкарите са заредени с невероятна енергия - истинско експлозивно шоу, в което публиката не спира да подскача, танцува и пее.
Хедлайнърите ще бъдат подгряти от Франк Търнър.

Билети с цена 65 лева - в системите на www.Eventim.bgwww.EpayGo.bg и всяка каса на Easypay в страната. В самия ден ще се продават по 70 лв.  Деца до 7 години нямат нужда от билет, но трябва да бъдат с придружител! 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички