В очакване на Bullet For My Valentine


В очакване на Bullet For My Valentine

3522

Както MySound.bg вече съобщи, първото самостоятелно шоу на Bullet For My Valentine пред българска публика предстои в столичната зала "Арена Армеец" тази неделя, 7 април. Европейското турне на квартета стартира по-рано тази седмица в Словения и преминава с изключителен успех. Matt Tuck и ко. са утвърдили името си като една от най-успешни британски метъл групи. Носители са на редица отличия, сред които награда в категория Най-добър сингъл, Най-добра банда на живо и Най-добър британски дебют. Българската формация 40 Days Later ще подгрее за Bullet For My Valentine. Джент/метълкор звученето на нашите съчетава тежки и чисти вокали с електронни подложки, придаващи характерна индивидуалност, която е особено подходяща да вдигне градуса на публиката преди появата на хедлайнърите. 

Вратите на "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 19.00 часа. 
Британците ще изпълнят както едни от най-големите си хитове, така и песни от последния им албум "Gravity", а веднага след шоуто се очаква да посетят афтърпартито в клуб Music Jam с начало 23.00 часа.
Билети за организирания от "София Мюзик Ентърпрайсис" концерт все още могат да бъдат закупени в мрежaтa на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.   

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички