Evergrey с видео обръщение към българските фенове


Evergrey с видео обръщение към българските фенове

3291

Часовете преди гостуването на прогресивните шведски машини Evergrey летят.  Вокалистът Том Инглунд (Tom Englund) и басистът Йохан Ниеман (Johan Niemann) записаха поздрав към българските си фенове. Както MySound.bg вече информира, шведите идват за концерт в София тази неделя (14 април). Организираното от BGTSC събитие е насрочено в клуб Mixtape 5 за 19.00 часа. Гости ще са финландската мелодична дет метъл банда Bloodred Hourglass (BRHG), италианците G.O.D.(Genus Orden Dei) и проектът Crossing Eternity. Членовете на Crossing Eternity са делили сцена с Uriah Heep, Scorpions, Larry Coryell, Blood, Sweat Аnd Tears и други. Новият им албум "The Rising World" смесва елементи от модерен метъл с леки препратки към рок музиката от 70-те. Програма за вечерта:

18.00 часа – врати
18.30 часа – Crossing Eternity
19.15 часа – GOD
20.00 часа – Bloodred Hourglas
21.10 часа – Evergrey

От BGTSC напомнят, че обща цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции. За това е необходимо всички, желаещи да посетят концерта, да спазват неговите правила.

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билетът и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

Непълнолетни и деца: Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или деца.

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видеокамери и фотоапарати със сменяеми обективи;
- аудиозаписващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;

Снимките на групите са разрешени само от акредитираните за това лица, те ще имат отличителни знаци. Използването на светкавица, в това число и на акредитираните фотографи, е строго забранено. Видео- и аудиозаписващи устройства могат да бъде използвани само от акредитираните за това лица. Филмирането на събитието без разрешението на групите е забранено и подсъдно.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Това може да става само извън него! ЛИЦАТА, НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА, ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА. Ползвателите на електронни цигари и "бездимни" устройства трябва да се съобразяват и да не злоупотребяват с търпението на околните, а да споделят правилата за всички пушачи.

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.
 Билети в продажба онлайн може да откриете тук,  в мрежата на "Ивентим", както и в бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул."6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. *Клубът не работи с резервации**Политика за достъп на непълнолетни тук***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба.  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички