Satyricon ще е гост на последния концерт на Slayer у нас


Satyricon ще е гост на последния концерт на Slayer у нас

3915

Легендарната норвежка блек метъл банда Satyricon се присъединява към Slayer за последния им концерт в София.  Както MySound.bg вече оповести, дългоочакваното събитие предстои в парка на летище София на 11 юли, четвъртък. Събитието ще сбъдне една дълго мечтана среща на българските фенове с култовите норвежци, които идват за първи път на родна земя. 
Когато говорим за екстремната сцена на Норвегия, няколко имена се открояват ярко. Едно от тях е това  на предвожданата от Сигурд Вонгравен (Sigurd "Satyr" Wongraven) и Кйетил-Видар Харалщад (Kjetil-Vidar "Frost" Haraldstad) банда Satyricon. С тези две знакови фигури, които са в състава ѝ от 1993г. и до днес, бандата винаги остава вярна на собствените си творчески търсения и продължава да бъде оригинална и след 25-годишна история. Satyricon e формация, която не е идвала никога в България. Банда, която представя не много силно застъпен стил в концертната програма на страната ни, какъвто е блек метълът, но която е едновременно магнетична и агресивна и стои атрактивно на сцената, като се харесва и на истинските фенове, и на ширко скроени метъли с по-разкрепостено усещане за метъл жанра.  Ето защо избрахме да поканим Satyricon за специални гости на последното завинаги шоу на титаните Slayer в София на 11 юли в парка на летище София и сме сигурни, че това ще е историческо събитие за цялата метъл общност в България, уверяват организаторите EventEase.  Те допълват: "Поради многобройните запитвания на фенвоете за отделена фен зона пред самата сцена на концерта, съобщаваме че, след съгласуване с мениджмънта на Slayer, ще бъда изградена подобна зона - Front Оf Stage за ограничен брой хора. Всички закупили билети с Приоритетeн достъп  (Priority Access) ще имат достъп в нея". 
Билети за последния концерт на Slayer в България със специални гости Satyricon може да закупите по следните начини: Онлайн: на следния адресПо куриер с наложен платеж с поръчка на 0886 126 995На каса: само от магазин "На тъмно" (ул. "Иван Вазов" 13, София) Събитието във Фейсбук е на следния адрес 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички