Поли Генова роди първото си дете


Поли Генова роди първото си дете

3925

Поли Генова роди първото си дете, информира БГ радио.

Бебето, което се появи на бял свят вчера следобед, е момче и носи името Даниел. "Днес се роди Даниел Джоузеф Шартън", потвърдиха новината от фен профила на младата майка в Инстаграм.

Както MySound.bg писа, това е първата рожба за вокалистката, която изстреля България до четвъртото място на конкурса "Евровизия" през 2016 година. Тя оповести публично, че е бременна с песента "Героите", посветена на недоносените деца и техните родители. "Аз знаех, че появявайки се точно с тази песен ми предстоеше да обявя тази новина, която е толкова важна за мен. Притеснявах се, много ми трепереха ръцете. Все едно за първи път излизам на сцената", сподели изпълнителката в предаването "Cool…T" по bTV в края на миналата година.

Генова подчерта, че "Героите" е наистина специален проект за нея и новото ѝ семейство."Вдъхнових се от дарението на малките пелени за недоносените бебета, което "Памперс" направиха. Почувствах, че и аз мога да даря малко сила и кураж, посвещавайки песента си на най-малките бебета и на другите герои - техните родители, които всяка секунда се борят за живота на децата си", поясни изпълнителката, която вдигна бебешко парти през март в очакване на първата си рожба.

Бащата на Даниел е чужденец, но с Поли живеят в България. Двамата се запознават преди 2 години на наградите на БГ Радио, но любовта между тях пламва на същото събитие година по-късно.

Бременността бе причината Генова да се оттегли от менторския си стол в "Гласът на България". Чаровната певица бе жури в продължение на два сезона на риалити формата.

От този сезон на мястото ѝ се подвизава Михаела Филева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички