Явор Захариев e починал вследствие на побой


Явор Захариев e починал вследствие на побой

3710

Вокалистът на Гравити Ко. (Gravity Co.) Явор Захариев е починал вследствие на побой, в кръвта му не е имало наркотици.

Това обяви сестра му Рая Крумова във Фейсбук. Тя се обърна към всички, които приписаха неговата смърт на дрогата. "На всички вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило "по непотвърдени данни". По изключително и подчертаваме, по изключително потвърдени данни, Явор не е имал наркотици в тялото си. Абсолютно никакви. Явор е бил бит...пребит от бой и тялото му, което беше също толкова чупливо, както и душата му не издържа. Това е истината за Явор и за неговата смърт", категорична е Рая. "Просто ни се иска да се обърнем до всички и да изкажем най -дълбоките ни благодарности към другото семейство на Явор и това семейството са неговите приятели. Благодарим ви приятели от цялото ни сърце и душа за силните и искренни прегръдки, за милите думи и за споделените спомени с Явор", допълва тя. "Всеки един от нас и от вас живее с пороци, признати или не. Той имаше огромната смелост да ги извади, да ги покаже и да се бори с тях. Но това не е причината за неговата смърт. Причината е друга...И много по-болезнена. Сигурни сме, че на Господ Бог му трябват много ангели, за да се бори срещу демоните на този свят и затова си го взе. Обичаме те и ще те обичаме винаги от дъното на цялото ни сърце и цялата ни душа", завършва своя пост Крумова.
"Същинска трагедия, в шок сме...[Явор] нямаше нито един зъб в устата си", обясни пред MySound.bg Румяна, съкрушената леля на покойния. Именно тя го открива в безпомощно състояние със счупен нос на тавана му в столичния квартал "Лозенец" по обед на 3 април, преди да бъде настанен в реанимацията на "Пирогов", където и издъхна без да дойде в съзнание.

Близки и приятели изпратиха вокалиста в последния му път вчера в храм "Свети Седмочисленици" - там, където бе и опелото на колегата му по сцена Андрония Попова-Рони, пяла с Явор в най-ранните и късните формирования на групата Воуганг Ин Трафик (Vougang In Traffic).

Явор Захариев трябваше да навърши 39 години на 22 април.

Светлина по пътя на чистата му душа!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички