Ето ги и българските участници в Spice Music Festival, 90s


Ето ги и българските участници в Spice Music Festival, 90s

3540

Стартиралите кариерата си през 90-те групи  Ъпсурт (на снимката) и Deep Zone Project ще са българските изпълнители на Spice Music Festival, 90s, които ще излязат на сцената в Бургас съответно на 9 и 10 август.  Както MySound.bg вече оповести, най-новият музикален фестивал ще се проведе на градското пристанище.   Паралелно с него ще бъде организиран и Street Food & Art Festival от 7 до 11 август. Събитието ще събере едни от най-атрактивните майстори на улична храна. Ще бъде разположена сцена, на която ще бъдат представени някои от най-популярните влогъри, блогъри, артисти и музиканти. Ще има лятно кино с прожекции на кулинарни филми.
Бургазлии и гостите на града ще могат да се насладят чрез разположените специализирани каравани и мобилни кухни на ястия и специалитети от различни държави, сред които Виетнам, Япония, Тайланд, Турция, Гърция и други.
Актьорът Филип Аврамов Фицата ще се включи в афиша, но с различно амплоа – като музикант заедно с групата си Джинджифил. Освен това ще демонстрира своите кулинарни умения.  Специален участник във феста е и любимецът на децата Бате Енчо, който ще се превъплъти като самурай, а след това ще изненада с японски специалитети.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички