Ръцете горе за Сasual Threesome


Ръцете горе за Сasual Threesome

4570

Многообещаващата група Casual Threesome представи новия си сингъл "Under Lovin' Ice" и запомнящото се видео към него в столичния бар "Петък".

След серия от тийзъри в социалните мрежи, официалната премиера събра на ръка разстояние приятели, близки и верни почитатели на бандата, които от години я следват по нощните клубове за жива музика. Входът бе свободен, а началото бе обявено за 20.00 ч. Рокаджиите изсвириха акустично няколко свои парчета, които са познати вече на публиката, а именно "Nothing Good Comes Ahead" – изпълнявано от Nikeca, мелодичното "Used Тo be" с вокалист Иван и нежната мелодия "Glory Street", представена отново от Николай Воденичаров.

Видеото

Логично дойде ред на бандата да презентира и новия си сингъл "Under Lovin’ Ice" и видеото към него, което гостите успяха да съпреживеят на голям екран в бар "Петък". Музиката и текстът са дело на Николай Воденичаров, аранжиментът - на цялата формация. Клипът е продукция на талантливите момчета от High Noir и Contemporary Bohemians. Публиката изгледа видеото с интерес, избухна в аплодисменти и… поиска да го види втори път. Именно това и се случи в края на вечерта, след като беше представен екипът зад продукцията.

Момчетата не скриха, че това е много специален момент за тях и поканиха на сцената режисьора Златан Деков, криейтив директор на High Noir. Той се обърна с благодарност към Джим Морисън като призна, че, ако не го е имало него и вдъхновяващата му поезия, музиката на The Doors също не би съществувала, а с това и много хора по света не биха били изкушени от музика. И самият той едва ли би се занимавал с това, което прави. Публиката избухна в аплодисменти и за Джим и заради думите на режисьора. В личен разговор след представянето на видеото той ми сподели, че се е запознал с Николай Воденичаров и другите от бандата след трибют на The Doors на сцената в столичния клуб "Терминал 1".

Деков благодари също на Явор от "Съвременни бохеми" (Contemporary Bohemians) и на Борис от High Noir. Режисьорът сподели колко е щастлив от факта, че има хора, харесали клип без слоумоушън и без неони. Най-доброто предстои и според него, и според музикантите.

В самия край на вечерта, бандата благодари на публиката си, на бар "Петък" и сподели, че има още нови песни. Очакваме ги с нетърпение!

Видео:

Записи: Repeticionnata.com
Mixing: Daniel Kirov at GEGA Studio
Mastering: Stoicho Ivanov at Polyphone
Video Production - High Noir

Casual Threesome е в състав: Тодор Добромиров - Моци (барабани, вокали), Николай Воденичаров- Никеца (вокали, бас), Ивелин Лобутов (китари, вокали) и Иван Иванов (вокали, китари).

Сетлист:

Nothing Good Comes Ahead
Used Тo Вe
Glory Street
Under Lovin' Ice

Снимка: Златан Деков

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички