Freak Kitchen пристига за първи концерт в София


Freak Kitchen пристига за първи концерт в София

3645

Шведската прогресив метъл банда Freak Kitchen ще изнесе първото си шоу у нас в столичния клуб City Stage по покана на Loud Concerts от 20.00 ч. на 18 октомври.  Концертът е част от турнето в подкрепа на актуалния албум на групата "Confusion To Тhe Enemy "(2018).
Freak Kitchen е основана през 1992 г. в Гьотеборг. Има 9 студийни албума, представени с успешни турнета по света. Вокалистът и основател Mattias "IA" Eklundh е признат като иновативен и виртуозен китарист, който развива успешно и солова кариера. Част от бандата са и и изключителният барабанист Björn Fryklund (избран за дръмър на 2014 година от читателите на Prog Sphere) и енергичният басист Christer Hysén, който понякога също се изявява като певец. Стилът на Freak Kitchen е оригинален и включва убийствено съчетание на хеви метъл и прогресив авангард наред със завладяващи текстове, главозамайващи ритмични структури и тоналности, които не подлежат на жанрово характеризиране. Бандата има страстни и верни последователи, а феновете ѝ непрестанно се увеличават, благодарение на непрестанните турнета по всички краища на света. Музикантите взривяват публиката както в малки клубове, така и на мащабни фестивали. 
Билети - в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи", "Технополис". Цената е 40 лева на билет, а в деня на концерта ще бъде 50 лева.  Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички