Клуб Music Jam добавя още атрактивни артисти и шоута в афиша си


Клуб Music Jam добавя още атрактивни артисти и шоута в афиша си

3375

Най-новият столичен клуб Music Jam продължава да добавя интересни и разнообразни имена в предстоящата си програма, оставайки верен на обещанието за стилово и жанрово разнообразие.  Предстоящите атракции, както следва: 16 май, четвъртък Арго МС и Данчо Стълбицата представят:  Funk,  Disco  And  Soul  Forever - с новите богове на БГ фънка: Акага Легендарните диджеи-ветерани Aрго МС и Данчо Стълбицата предлагат второ концептуално шоу, съчетаващо видео и звук, този път - на тема фънк, диско и соул. За да "илюстрират" тяхната теза, че тази музика живее Forever... на сцената ще се качат всеобщите любимци и доказани майстори на купона - Акага. Така, благодарение на страхотното озвучаване (което вече събра комплиментите на всички гостували дотук международни артисти) и огромния HD eкран ще можете да видите и чуете едно клубно шоу на Акага, каквото не е имало досега!
24 май, петък Точно в нощта след празничния ден в клуба ще експлодира... една истинска диджей легенда - Ники Сиано, оригинален резидент диджей на митичния клуб Studio 54 в Ню Йорк. Той е считан за един от създателите на денс жанра и е буквално последният оцелял от пионерите на денс сцената от 70-те години. Уважението и интересът към него са огромни и до ден-днешен, като Сиано продължава да обикаля света и шоутата му се разпродават с месеци в аванс. Седмичният му подкаст има 50 000 слушатели. Признат е като създател на много иновативни техники, като и като вдъхновител на клубове като Bass Horns, The Paradise Garage и самия Studio 54, където Стив Рубел лично го избира за един от оригиналните диджеи на култовото заведение.  Шоуто на Ники Сиано в София е уникален шанс да видим на живо легендарен артист и пионер, да се докоснем до историята, но и... да се забавляваме бурно - независимо дали сме чували за оригиналното диско само от спомените на майка си и баща си...
Медиите за Ники Сиано:"Nicky wasn't just present at the Creation of Dance Music, He was the creation." Thump/Vice"Disco Pioneer hasn't lost the Beat." New York Times"If anyone is to be called a legend it is Siano".
New York Magazine
8 юни, събота След чудесните изпълнения на гръцката Planet Of Zeus и румънската Basska, e време за още оригинални, самобитни балкански групи и... този път това ще е поредното гостуване на любимците на Северна Македония - бандата Фолтин. Те са идвали неколкократно в България и са добре познати на феновете, като са си извоювали реноме на истински балкански звезди. За тези, които тепърва искат да ги открият - Фолтин са създадени в Битоля като джаз група през 1996 г., но за 23 години са развили и обогатили стила си до... смес, която не може да се класифицира еднозначно. Техните шоута преливат в еклектичен, невероятно забавен коктейл, който смесва джаз, поп, рок, уърлд мюзик, циганска музика... всичко това, разклатено бурно в шейкъра, докато се получи луд купон и публиката танцува, докато я държат краката... 
Билетите за събитията в Music Jam могат да бъдат закупени от мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg, в офиса на Sofia Music Enterprises и касата на клуба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички