Ку4ка загадъ4на (видео)


Ку4ка загадъ4на (видео)

3291

Клипът "Ку4ка загадъ4на" на (Вик)Тория (Toria) е вторият от поредицата в EP-то със същото име, чиято премиера предстои скоро в Spotify на @Toriaofficial.

"Де да бях колоездачка" - първата част, все още не е клипирана.

"Видеото е реалност благодарение на един iphone 8+, стабилизатор, дома ни — ЕХЕ [набиращият все по-голяма популярност столичен клуб - б.р.] и няколко креативни умове - разкрива певицата - С приятелите ми, талантливите Живко Станев, Милен Данков, Кала Димитрова, KÆN, Николай Йорданов, Марина Рангелова, Йоана Карастоянова и Евелина Величкова се развихрихме, проверявайки докъде може да стигне нашата лудост, хаха! Е, видяхме, че няма край, но засега толкова..."

Всички, замесени в проекта, се вдъхновявават от експеримента, свободата и автентичността на определени артисти. Целта на екипа е да постигне резултат, без претенция. "Iphone-ът и купът айфонски приложения, който използвахме за постигането на гличовете във видеото, определено помогнаха. Искрено се насладихме на процеса. Надявам се през видеото да изтече поне малко от тази силна и яка енергия, която се беше сгъстила във въздуха по време на снимките. А и аз преоткрих някои аспекти на тялото си, което си е експириънс за цял живот, както и цялата история покрай проекта -  как заминах за Берлин при продуцентите Йоана Падешка - Dass Ananda Yoana и legs - Alex Habeck и как се затворихме в студиото им в Берлин (дори спях там) за една седмица. Колко готино и естествено се получи всичко…! - не крие Тория, която залага изцяло на авторска музика. И въвежда нататък в творческата лаборатория: "От цялата работа най ми хареса колективната работа! Не знам дали друг път ми се е случвало да съм в такъв синхрон с толкова много артисти. Идеите се леят и канализират много бързо и всички са в състояние на постоянно вдъхновение - доста добро усещане (по-хубаво от секс ха-ха). Сам човек няма как да има капацитета на десет талантливи творци. Това е моята тема в последно време и покрай ЕХЕ, много оценявам екипната работа. Вече не мога да си представя какво е сам да правиш нещо. Когато много хора, които са на една вълна, се съберат… става Волтрон. Изключително щастлива съм, че съм част от такова явление и в ЕХЕ, и в проекта "Ку4ка загадъ4на".

Това заглавие?...

"Хмммм, такава съм си аз! (смее се). Силно се припознавам в това словосъчетание, мисля, че всяка жена би се припознала в него. Защото в днешно време жената трябва да е… МНОГО неща. Жената не може да е прекалено открита или прекалено нежна, или да е само домакиня. Не може да е само работохоличка и да притежава повече мъжки качества. Не може да е само кучка. Защо? Защото винаги ще бъде съдена. Именно затова жената трябва да е всичко изброено до тук в едно. А кучка загадъчна е едно чудесно словосъчетание, което за мен е олицетворение на една цялостна, съвременна жена. Можеща, дейна, лоша и добра, и домакиня и момиченце", разкрива певицата пред Stylish Toast.

Фейсбук: @Toriaofficial

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички