Cannibal Corpse с нов албум на десант в София


Cannibal Corpse с нов албум на десант в София

3347

Дет метъл титаните Cannibal Corpse пристигат за концерта в България с актуален албум. Както е известно, събитието ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 часа на 14 юни. Четиринадесетият пълнокръвен диск - чудовищният "Red Before Black", отново вдига залога. Той ясно показва кой определя стандарта, когато става въпрос за завладяваща музика, която е еднакво брутална и сложна. Този проект отново демонстрира, че Cannibal Corpse е банда, все още неудържима в това, което най-добре прави: музика за тялото! Организираният от BGTSC концерт ще представи и най-доброто от творчеството на групата. 
Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим". Някои от местата, на които може да ги намерите, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", "Дюкян Меломан", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и Пловдив – билетна каса пред общината.
Редовна цена - 45 лева. В случай, че има останали билети, в клуба цената на входа ще е 50 лева. *Клубът не работи с резервации**Политика за достъп на непълнолетни може да откриете тук. ***Гардероб - упътване за употреба може да откриете тук.
18+

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички