БНР с кампания Избери живота, Орлин Павлов сред нейните лица


БНР с кампания Избери живота, Орлин Павлов сред нейните лица

3767

Популярният актьор и певец Орлин Павлов (вляво на снимката с генералния директор Александър Велев) и световната шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева станаха лица на националната кампания на БНР "Избери живота", насочена срещу употребата и разпространението на наркотици.

Инициативата ще продължи 8 месеца като партньори на общественото радио в борбата срещу зависимостите на рисковите групи младежи са Министерство на здравеопазването, Министерство на образованието и науката, Министерство на вътрешните работи, Държавна агенция за закрила на детето и Държавната агенция "Безопасност на движението по пътищата".

В старта на кампанията, която започна с двучасова дискусия в ефира на "Хоризонт", се включиха музиканти, артисти, спортисти, социолози, университетски преподаватели, представители на асоциация "Родител", на сдружение "Майки срещу дрогата", на "Националния фокусен център за наркотици и наркомании" към Националния център за наркомании, на сдружение на родители "Бъдеще без дрога" и на фондация "Конкордия", която работи с младежи от рисковите групи.

Зад идеята застана още Владимир АмповГрафа, който дари и сигналното парче "Изкуствен елемент" на кампанията.

Артистите ще участват на живо и на "Радио парк фест" на 14, 15, и 16 юни. Събитието тази година ще премине под мотото "Избери живота".

През целия 8-месечен период темата на кампанията ще присъства в ефира на много от предаванията на БНР – "Хоризонт до обед", "12+3", "Преди всички", с повторения в "Нощен Хоризонт", в "Нашият ден" на програма "Христо Ботев".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички