Анимационерите веднъж на високосна


Анимационерите веднъж на високосна

3731

2019-а не е точно високосна, но Анимационерите се появяват достатъчно рядко, за да не звучим като лъжливото овчарче.  Което пък автоматично означава, че не трябва да пропускаме. Звучи като търговски трик... и е точно такъв, но цикълът на появяване на едни от основателите на "Жълта музика" е притеснително дълъг. Последната активност на групата беше през високосната 2016-а. Тогава те представиха третия си албум "Animacionerite" и се стопиха... почти като китарите на ДанчоЕдна от най-ексцентричните групи на българската музикална сцена ще зарадва феновете си с концерт в столичния клуб Terminal 1 от 22.00 часа на 15 май. Бандата излиза в състав: Георги Згуров Гурко (вокали), Николай Бекриев Заека (китара), Цветан Методиев (синтезатори), Росен Ватев (барабани) и Петко Славов (бас). Изненади и специални гости няма да има, ако не броим появяването на Насо Русков в парчето "Костюми в стаята на славата", посветено на самия него. Факт, който Насо, предполагаме, че ще научи от това прес инфо.
Съвсем закономерно, специални гости на концерта са Les Animaux Sauvages, проект на Насо Русков и Иво Стоядинов-Чарли от Babyface Clan и Сибила Серафим. Съвсем скоро те пуснаха и новото парче "Neon Makes Me Happy".
 Организаторите напомнят, че всеки, закупил билет за отпадналия концерт на Gravity Co. на 3 март в клуб "Терминал 1", ще може да присъства без нужда от презаверка на билета.
 Билети - в партньорската мрeжа на Eventim. Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", "Български пощи", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарниците "Бард" и "На спирката". Броят на пропуските е ограничен, интересът към този момент е силен, поради което се препоръчва се предварителното им закупуване. Събитието се осъществява с любезната подкрепа на "Туборг".

Анимационерите във Фейсбук - ТУК
Les Animaux Sauvages във Фейсбук - ТУК

Събитието във Фейсбук - ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички