Разтърсващ Джулай очаква бургазлии това лято


Разтърсващ Джулай очаква бургазлии това лято

5303

Разтърсващ и незабравим Джулай очаква бургазлии и гостите на морския град това лято.  Мястото и времето на най-летния фестивал в музиката и най-музикалния фестивал през лятото са известни -  Бургас, сцена до Моста, 30 юни. Плажният купон започва в 18.00 часа на 30 юни и продължава до изгрева на първото юлско слънце. Десет страхотни рок банди очакват своята вярна публика.

Купонът е гарантиран с присъствието на невероятните музиканти от групата Jeremy?. Освен техните хитови парчета, за веселото и хипарско настроение ще се погрижат актьорът Филип Аврамов и блусарската му банда Джинджифил, като тази година към тях ще се присъедини и небезивестният Калин Вельов.
Купонджиите на Джулая ще бъдат първите, които ще чуят на живо премиера на част от парчетата в предстоящия трети албум на обичаната бургаска група Силует (на снимката). Още една формация със силно женско присъствие ще излезе на бургаската сцена на плажа за първи път - Sevi. Светлана Близнакова и ко. ще потопят присъстващите в света на хеви-рока с оригиналната си музика.
И това не е всичко - момчетата, които напоследък впечатляват родните меломани - Saint Electrics, ще представят музиката си в малките часове на 1 юли. "Свежарите" от група Rewind, освен весело настроение, ще изсвирят  най-новите си авторски песни. За неповторимото посрещане в сутрешните часове на първото за годината юлско утро ще допринесат и местните състави Red Light Destric Project и Феникс.
Джулай Морнинг се организира от община Бургас и фронтдамата на рок група Силует - Марияна Добрева, за осма поредна година. Програма
July Morning 2019
30 юни - 1 юли

18:00 - FIRE ROCK

18:45 - FENIX

19:40 - RED LIGHT DISTRICT PROJECT

20:40 - REWIND

21:45 - SILUET

22:50 - ФИЛИП АВРАМОВ

00:00 - JEREMY

01:15 - SAINT ELECTRICS

02:15 - SEVI

03:30 - SALTFIELD

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички