Jeremy? с 3-те най-яки приза от 50-то издание на конкурса Пролет


Jeremy? с 3-те най-яки приза от 50-то издание на конкурса Пролет

3981

Група Jeremy? (на снимката) е големият победител в 50-то юбилейно издание на конкурса за нова българска поп и рок песен "Пролет 2019".

Както MySound.bg вече писа, наградите бяха връчени на галаконцерт в Първо студио на БНР с участието на 12-те изпълнители-финалисти.

Актуалните инди рокаджии спечелиха трите най-важни приза: голямата награда на селекционния екип и участие във фестивала "Евросоник" в Грьонинген (Холандия), първата награда на журито и наградата на музикалната и журналистическата гилдия с песента "Day After Day".

Парчето, което прозвуча за пръв път пред публика на галата, е по музика на Ерсин Мустафов и Ташо Колев, текст на Ерсин Мустафов и Гергана Нойкова, а аранжиментът е общо дело на Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев, Красимир Тодоров и Емилиян Бонев.

Наградата на слушателите на БНР отиде у Saint Electrics за песента "Inside My Dream" по музика, текст и аранжимент на цялата формация.

Второ място журито присъди за песента "Отново" на младата певица Криста. Изборът на националната класация за българска музика "БНР Топ 20" за участие в "Радио Парк Фест" 2019 падна върху група IVA за песента "Bipolar". Наградата за дебют на селекционния екип спечели формация Студио 2 за изпълнението "Безкраен миг".

Всички песни-финалисти в 50-тото юбилейно издание на конкурса може да чуете на: http://bnr.bg/prolet/page/dai-svoia-glas

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички