Зрителите избират Гласът на България по време на живите концерти


Зрителите избират Гласът на България по време на живите концерти

4201

Първият четвъртфинален концерт на "Гласът на България" ще събере на сцената 12 участници, които ще се борят за зрителския вот в събота вечер по bTV.

Феновете ще могат да гласуват във всеки момент с есемес на номер 16 700, като изписват името на своя фаворит на латиница. Четиримата участници, събрали най-малка подкрепа от зрителите, ще напуснат шоуто две седмици преди големия финал.
 
Първият концерт на живо в Сезон 2019 ще бъде открит с общо изпълнение на 12-те финалисти, които ще представят една от най-известните и обичани български песни .За място на полуфинала ще се състезават по трима участници във всеки отбор. Михаела Филева ще се бори за короната в "Гласът на България" с вокалните таланти Христиан Ненов, Надежда Александрова и Вениамин Димитров. Камелия ще разчита на Тодор Симеонов, Кирил Хаджиев-Тино и Мария Величкова. Графа влиза във финалните концерти с Атанас Кателиев, Галина Красимирова и Ивана Муцкова. Симона Симеонова, Ива Георгиева и Николай Воденичаров-Никеца ще се опитат да коронясат за трети път треньора си Иван Лечев.
 
В събота вечер всички те ще разчитат на подкрепата на своите фенове, които с гласовете си не само ще им дадат шанс да се приближат към титлата "Глас на България" и наградата от 50 000 лева, но и ще подпомогнат изграждането на още една сцена за развитие на творци у нас. bTV Media Group ще дари приходите си от есемес гласуването по време на трите концерта на живо в подкрепа на кампанията за възстановяването на опожарените сцени на Националния студентски дом и възобновяването на творческата дейност там.
 
На 25 май Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев ще се разделят с по един от своите най-добри гласове. Кои ще са двамата певци от всеки отбор, които ще се качат на сцената на шоутона полуфинала на 2 юни, зависи изцяло от вота на зрителите на bTV. V-Reporter-ът Елина Марковска ще представя най-интересното от бекстейджа на "Гласът на България" по време на живите концерти и в онлайн рубриката си "Гласът зад кадър".

Междувременно радио N-JOY пусна поредица от музикални клипове с участието на 12-те финалисти на фона на полуразрушените зали, част от Националния студентски дом. Видеата са част от радиорубриката "Пей, сърце"и целят да насочат общественото внимание към кампанията за възстановяването на опожарените сцени. Земята, на която е постройката, е дарена на студентите от цар Борис III и мястото има огромно символно значение. В него първите си стъпки и изпълнения са направили оперният певец Никола Гьозелев, драматургът и режисьор Любен Гройс, актьорът и композитор Стефан Вълдобрев, китаристът и цигулар Иван Лечев, театралният и киноактьор Мариус Kуркински, поп певицата Кичка Бодурова и още много други.

Години наред Домът е бил своеобразна платформа за изява на студенти и млади таланти, и за развитието на творчеството им чрез различни видове изкуство. 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички