Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Стефан Илчев е големият победител в Като две капки вода 2019


Стефан Илчев е големият победител в Като две капки вода 2019

4324

Стефан Илчев е победителят в седмия сезон на "Като две капки вода".

След оспорвана битка бургазлията грабна първото място и голямата награда – чисто нов лек автомобил.

На второ място се класира Мария Илиева, а трето и четвърто заеха Милко Калайджиев и Тита. "Всеки следващ лайв ми вдъхваше увереност. Аз безспорно бях най-малко популярният артист сред участниците, а "Като две капки вода" е едно изключително предизвикателство. Образът на примата е подарък за всички зрители, които искаха да ме видят като Лили Иванова", каза Илчев, след като изправи публика и жури на крака с изпълнение на "Камино". Той получи специален приз - "Почетния Магърдич" за "Най-добра имитация на женски образи".

Върховни имитации, въздействащи дуети и хореографията на балета Funky Monkeys превзеха сцената по време на големия финал на шоуто в ефира на Nova снощи. "Помня как дойде на кастинга на X Factor като плахо момиче, а днес си завършен артист!", заяви Маги Халважиян след изпълнението на Тита. Тя се изяви вокално и като и хореография с едно от култовите парчета на Бионсе - "Crazy In Love". По време на преобразяването си в Силвия Кацарова и Васил Найденов, Деси Добрева и Папи Ханс измислиха нов дует – "Деспапито". Продуцентът на шоуто пък добави, че мечтае за сезон с дуети в "Като две капки вода".

"Най-трудното решение беше да махна мустака си за шоуто. Дори и за сватбата си не съм премислял толкова! Избрах образа на Георги Минчев, за да напомня на зрителите колко готин човек беше", сподели емблемата на поп-фолка Милко Калайджиев, който пресъздаде дрезгавия глас и рок звученето на покойния бард. Малко по-късно Петя Буюклиева и Дичо застанаха на една сцена като дует, за да извисят гласове с безкомпромисната  балада "Close My Eyes Forever" на Лита Форд и Ози Осбърн.

Броени минути до големия финал в "Като две капки вода" – кой е с най-големи шансове да си тръгне като победител?, водещите Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека повдигнаха завесата за зрителите. "Победител ще бъде един от четиримата финалисти - Тита, Милко, Стефан и Мария", издаде Зуека.

"Като две капки вода" е забавление, предизвикателство и училище. Имаше много случаи, в които гледам себе си след изпълнение и си казвам: "Уау! Това наистина ли съм аз?", не скри Мария Илиева, която също заложи на  Бионсе. С парчето ѝ "Listen" певицата поздрави своята публика и просълзи журито.

В компанията на 23 деца от формация Бон-бон Братя Аргирови направиха своето първо преобразяване в "Като две капки вода". Специалните гости представиха "Cielito Lindo" - дует на Лучано Павароти и Енрике Иглесиас, като предизвикаха заслужените овации на публиката.

На сцената излязоха още Софи Маринова и Лоренцо, които отправиха музикален поздрав към присъстващите с "Детски спомен" от името на Кристина Димитрова и Орлин Горанов. Ромската перла довери, че от "Като две капки вода" отново е получила пеперуди в стомаха.

Целите епизоди на предаването може да гледате в Nova Play.

Снимка: Nova 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички