Игрите на звездите


Игрите на звездите

4579

Популярни лица от българския спорт, култура и шоубизнес се впускат в забавна надпревара с много игри, музика и хумор в опит да сбъднат мечтите на обикновени хора в новото шоу по bTV  "Игрите на звездите", което тръгва на 31 май, петък.  Пилотното издание ще се излъчи от 21.00 часа. Предаването е по лиценз на световния формат Celebrity Game Night, а от втория епизод ще се излъчва всеки петък от 21.30 ч.
Водеща на "Игрите на звездите" е емблематичната българска актриса Катерина Евро, която ще следи за правилното изпълнение на щурите игри и предизвикателства пред звездите и ще се грижи за доброто настроение на зрителите. Бенд ще изпълнява всяко музикално желание на водещата и нейните звездни гости. Авторът и продуцент Георги Тошев и музикантът Денис Ризов са капитаните на двата отбора, в които всяка седмица Катето Евро ще кани по две гост-звезди, както и по един участник, за чиято мечта или кауза те ще се борят. Тереза Маринова, Прея, Азис, Владо Пенев, Дара, Pavell & Venci Venc’ и Михаела Филева са само част от популярните лица, които зрителите на bTV ще видят в нетипична надпревара. Бомбастични въпроси, модерна сляпа баба и околосветска обиколка ще изправят два звездни отбора един срещу друг довечера. Единственото им задължение ще бъде да печелят точки, докато се забавляват с много смешни, забавни и остроумни игри - някои познати от детството, други - измислени специално. В първия епизод  отборът на Георги Тошев - поп-фолк изпълнителят Азис и писателката Ваня Щерева, ще дадат всичко от себе си, за да помогнат на Вилислав, мечтаещ да финансира свой музикален проект. В отбора на Денис Ризов гост-звезди ще бъдат певицата Рут Колева, както и актьорът Влади Въргала. Те, от своя страна, ще насочат всичките си усилия към това да извоюват победата, за да подкрепят Любомира, която мечтае да създаде свой собствен бизнес по графичен дизайн.
 Всеки петък вечер в продължение на 14 седмици двата звездни отбора ще играят по пет игри, изпълнени с много музика, хумор и забавление. Гост-участникът от отбора победител избира едно от популярните лица за партньор в последната шеста игра, в която има възможност да спечели до 5 000 лв. за сбъдването на своята мечта.  Желанията на участниците включват посещение на Китайската стена, подобряване на живота на животните в зоопарка, отваряне на училище за цирково изкуство в Люлин, инвестиране в собствена пиеса и др.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички