Пазарджик кани на БириМанджаро 2019


Пазарджик кани на БириМанджаро 2019

3939

"БириМанджаро" ще се проведе в парк "Стадиона" на Пазарджик между 7 и 9 юни при вход свободен. Освен с качествена бира и вкусна храна, афишът предвижда различни зони за забавление и концерти с участието на Светльо & The Legends и Подуене Блус бенд с Васко Кръпката. Другите банди от тридневния рок фест са Toyletters, Dino Rock и Deafwave, а специално от Сърбия ще дойдат Ritam Sex-I-Ja, които ще правят кавъри и трибют на Ред Хот Чили Пепърс. Концертите ще бъдат напълно безплатни.
"БириМанджаро" има и друг голям акцент - бирата и храната. За целта събитието ще обедини над 20 малки бутикови занаятчийски компании, производители на крафт бира, висококачествени храни, люти сосове, шоколади, джелато и др.
За посетителите се предвиждат и различни атракциони - бирена йога, занимания за деца с анимиатори, работилници и игри, в стилистиката на предаването "Фермата", организирани от техните създатели. Присъстващите също ще могат да използват безплатно рикши, водни колела, масички за пикник и детски площадка, а целта на феста е да събере на едно място хора с всякакви интереси: ценители на рок музиката, любители на бирата и качествената храна, семейства с деца, които ще могат да разпуснат и открият летния сезон.
Организатори са община Пазарджик, Крафт пивоварна "Ромбус" и Minus Еvents & Mаnаgement.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички