Майкъл Болтън се завръща в България с голям концерт в НДК


Майкъл Болтън се завръща в България с голям концерт в НДК

3849

Кралят на баладата Майкъл Болтън се завръща в България с голям концерт в зала 1 на НДК на 18 юли.  Американецът пристига по покана на Националния дворец на културата, като заявка на институцията да се намеси по-сериозно в промоутърския бизнес. Благодарение на тази амбиция пристига и италианската звезда Марио Бионди на 18 октомври.
Новото бизнес начинание обещава да намали и цените на билетите. Пропуските за Майкъл Болтън струват между 55 и 95 лв. Носителят на две награди "Грами" ще представи актуалния си албум "А Symphony Оf Hits", който отбелязва половинвековното му присъствие на сцена. Дискът, който излезе на 8 февруари, събира най-големите му хитове с нови аранжименти, презаписани в Австралия с помощта на Западноавстралийската филхармония.
"През годините имах удоволствието да работя с толкова много от музикалните си герои и да прескачам през толкова много музикални стилове. За да отбележа 50-тата си годишнина на сцена, събрах в албум песните, които наистина са отваряли нови глави в професионалното ми развитие. Реализирах и мечтата си да ги запиша със симфоничен оркестър", коментира по повод новия си албум Болотин, както е истинската фамилия на американския музикант от еврейски произход.
Благодарение на юбилея на Майкъл, българските фенове, които трябваше да чакат точно 10 години, за да го видят отново на живо, най-вероятно ще чуят емблематичните балади "When A Man Loves A Woman", "Said I Loved You…But I Lied", "To Love Somebody", "How Аm I Supposed Тo Live Without You" и "Georgia Оn My Mind". Болтън има успешни дуети с Лучано Павароти, Пласидо Доминго, Хосе Карерас, Рене Флеминг, Рей Чарлс и Пати Лабел.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички