Лятото започва с Радио парк фест на БНР


Лятото започва с Радио парк фест на БНР

3914

За трета поредна година Българското национално радио организира "Радио парк фест" на Голямата поляна в Южния парк в София на 14, 15 и 16 юни. Лятото започва с Остава, Миленита, Орлин Павлов, Jeremy?, Dorothy Takev, Жлъч, Гена и Григовор, Marten Roberto, DJ Desy, IVA, Krekhaus, Miry и Innerglow.
БНР продължава да изпълнява мисията си да подкрепя новата вълна артисти, като им дава шанс да излязат на една сцена с утвърдените имена в българската музика. "Радио парк фест" отново събира най-добрата българска поп, рок и хип-хоп музика и дава възможност на почитателите на българската музика да слушат на живо любимите си изпълнители, чиито песни звучат в ефира на всички програми на националното радио.
Миленита, DJ Desy (Phuture Shock, Sentimental Swingers), Dorothy Takev, Жлъч (един от водещите на предаването "60/02" по Радио София), Гена и Григовор ще открият феста в петъчната вечер, 14 юни, от 18.00 ч.  
IVA, Marten Roberto, Орлин Павлов и Jeremy? ще излязат на сцената в събота, 15 юни, от 18.00 ч. Селекция от качествена музика Marten Roberto всяка седмица звучи в предаванията "60/02" и "Musicology" на Радио София. Орлин Павлов е едно от лицата на кампанията на БНР срещу употребата и разпространението на дрога "Избери живота", на която е посветен и тазгодишният "Радио парк фест". Младата група IVA спечели участие в тазгодишното издание на събитието като награда от конкурса "Пролет" на БНР. Големият победител с три награди в този конкурс станаха инди-рок любимците на българската публика Jeremy?, които за трети път ще бъдат на сцената на "Радио парк фест".
Остава ще бъдат звездите в неделната вечер (16 юни), заедно с Innerglow, Miry и Krekhaus. Младите изпълнители бяха избрани след допитване в социалните мрежи. Детски спортни програми и срещи с радиоводещите от програмите на Българското национално радио са подготвили организаторите на съботната и неделна сутрин.  Щафетни игри за деца и родители, лекции на тема "Интернет за всички", състезания по скачане с чувалчета, мини футболен турнир и още куп изненади очакват гостите.
"Радио парк фест" се осъществява със съдействието на Столичната община.  Повече информация: във Фейсбук и на www.bnr.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички