Севи преди Black Stone Cherry в София


Севи преди Black Stone Cherry в София

4029

Актуалната българска група Севи (Sevi) ще подгрее за Black Stone Cherry в София, известиха от BGTSC, организиращи първия концерт на рокаджиите от Кентъки у нас. Както MySound.bg вече съобщи, той ще се състои в клуб Mixtape 5 от 19.00 ч. на 10 юли, сряда.
 Севи е сформирана през 2010 година от вокалистката Светлана (Sevi) Близнакова и Рали Велинов (бас), които преди това се е случвало да работят заедно по различни музикални проекти. Заедно с Деси Маркова (клавишни), Павлин Иванов (удaрни) и Илиан Илиев (китари) бандата работи здраво, а добрите резултати не закъсняват. Песни на челните места в класациите на Българското национално радио и радио Z-Rock, група на седмицата в Rock Symphony Radio (Лима, Перу), представяне в ефира на WSF Radio (Чикаго), Radio Pulsar France, Many More Radio (Великобритания) са част от многото успехи на групата. В последните години не само песни, но и албуми на бандата получиха положителни отзиви в медии като Metal Hammer Italy, Metal Hammer Greece, Fireworks UK, Powerplay UK, Rockmelodico Spain, HINTF Magazine Portugal и много радиостанции в Европа и САЩ. Песни от последния албум на Севи "Follow Me" звучат не само в родния ефир, но и в няколко радиостанции в Германия, Франция и Италия. Дискът е с участието на китаристката Джен Маджура (Evanescence) и вокалиста Томас Викстрьом (Therion). Смесването и мастерингът са дело на Марко Барусо, познат от работата му с артисти като 30 Seconds Тo Mars, H.I.M. и Lacuna Coil. С три студийни албума, 10 видеосингъла, издаден на DVD акустичен концерт, множество участия на сцени в Италия, Сърбия, Гърция, Румъния и Швейцария, на всички сериозни фестивални сцени у нас, избрани да подкрепят шоуто Nightwish, Europe и Tom Keifer в София, Севи е сред най-активните и интересни родни рок групи.
Билети - в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които могат да бъдат намерени, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул. "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
Пропуските струват 40 лева. В случай на останали в деня на събитието и на място цената на входа ще е 45 лева.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички