Петя Буюклиева ще пее за калиниците в Асеновград


Петя Буюклиева ще пее за калиниците в Асеновград

3308

Петя Буюклиева ще отпразнува 60-тия си рожден ден с музикален поздрав в родния Асеновград на празника на Калиниците 24 юни.

Колоритната участничка в "Капките" 2019 ще подари емблематични песни на съгражданите си. Всяка година на Еньовден в родопския град се организира единствения по рода си в България празник, част от който сега ще е и Петя Буюклиева.

Денят ще започне с традиционното литийно шествие с малките "булки", което ще завърши в градския парк с празнична програма за калиничките с участието на детски вокални групи и връчване на подаръци и грамоти. След това ще се проведе конкурсът "Мини Мис" и "Мини Мистър" - Асеновград за деца от 4 до 14-годишна възраст.

Тържествата ще продължат с модерни и фолклорни танци, популярни изпълнители. Вечерта ще завърши с избора на "Мис Асеновград", част от националната надпревара "Мис България". Дванадесет красавици с трепет очакват коя ще се окичи с короната. В журито ще са последната "Мис България" Теодора Мудева, тв водещата Нина Хамилтън, "Мисис България" Станислава Андреева, "Мисис Баба" и известна като родната Шехеразада Стефи Стаменова, треньорът на волейболния тим "Локо Пловдив" и бивш национал Петър Узунов и др.

Водеща на красивия конкурс ще е Боряна Баташова.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/pages/Premier-Group-EventsAdvertising/486067418148374?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички